Blocs de construcció del Aprenentatge

Desenvolupat por Cecilia Koester

page10_1Cecilia treballava amb nens de necessitats educatives especials. Va incorporar el Brain Gym en el seu treball i a partir de llavors va desenvolupar el seu propi mètode: MBL® Movement Based Learning (Aprenentatge basat en el Moviment).

 

Par a la creació dels blocs de construcció es va basar en el Brain Gym i la integració de reflexes primaris. A partir de llavors va descobrir una capa més profunda de patrons de moviment, imprescindibles para al desenvolupament del sistema nerviós central.

 

Es tracta d’un curs obert a totes les persones interessades en descobrir les seves habilitats innates. L’objectiu de blocs de construcció es ajudar a les persones de totes les habilitats a sentir-se a gusto amb el seu cos y segurs en el seu entorn, utilitzant els moviments desenvolupats per Cecilia.

 

Alguns dels conceptes que descobriràs amb la tècnica MBL – Blocs de Construcció del Aprenentatge- son:

  • Com ajudar a nens i famílies de totes les habilitats, incloent Síndrome de Down, autisme, TGD, paràlisis cerebral, problemes de la parla, lesiones cerebrals, ceguera, sordesa i0 dificultats d’aprenentatge (dislèxia, discalculia, TDA, TDAH, matemàtiques, comportament, etc.)
  • Conèixer les 3 Dimensiones del aprenentatge i les 3 Línies Mitges del cos i saber com reconèixer el desequilibri d’aquestes en un mateix i en els nens.
  • 7 activitats de Blocs de Construcció que treballen en la integració i desenvolupament del sistema nerviós central.
  • Observar els comportaments i necessitats del nen des del enfoc de MBL y Brain Gym.
  • La alegria i el gaudir de despertar el cos y poder utilitzar-lo.

 

La duració d’aquest curs es de 8 hores.

Aquest seminari no te cap requisit previ.

Inclou manual oficial del curs i diploma acreditatiu de MBL® Movement Based Learning (Aprendizaje basado en el Movimiento).