BRAIN GYM 101

El principal objectiu d’aquest curs és aprendre a realitzar sessions amb els 26 exercicis de Brain Gym, així com saber utilitzar aquests exercicisen diferents situacions de la vida diària.

brain_gym2

Es tracta d’un curs molt pràctic, on a més de la part teòrica hi ha temps per a prendre consciència del nostre cos i les seves sensacions. El curs també permet als assistents experimentar i aplicar diferents sessions que treballen la visió, audició, escriptura, actituds, moviments i diferents àrees del nostre cervell.

 Aquest curs és la base i l’eix central de Brain  Gym, i en ell els assistents aprendran unes eines  molt útils que podran aplicar des del primer dia.

La duració d’aquest curs és de 32 hores.

Aquest seminari no presenta cap requisit previ.

Inclou material didàctic, manual oficial del curs i diploma acreditatiu de la Fundació Internacional de Kinesiología Educativa.

Totes les persones que realitzin aquest curs seràn donades d’alta gratuïtament com a estudiants en l’Assosiació d’Instructors i practicants de Kinesiologia Educativa i Brain Gym d’Espanya.

Les persones que hagin fet aquest curs amb un instructor autoritzat per la Fundació Internacional de Kinesiologia Educativa, i el repeteixin, gaudiran d’un 50% de descompte.