Toc Per a la Salut

Ens complau oferir-vos els cursos de Toc Per a la Salut, un mètode transformador que ens permet activar tots els nostres recursos amb unes tècniques senzilles i eficaces.

Què és Toc Per a la Salut (TPS)?

John ThieToc per a la Salud (TPS), va néixer als anys 70, quan el Dr. John Thie va començar a recopilar material per a ensenyar als seus pacients a ser responsables de la seva pròpia salut. Va desenvolupar un programa senzill de valoració i equilibració del cos i  energies subtils utilitzant el diàleg, el test muscular i els punts reflexes.

A diferència d’altres branques de kinesiologia que estan reservades exclusivament per a certs grups professionals, Toc para la Salud va ser desenvolupat per al públic general sense cap requisit previ. Així tant persones, a nivell individual, com famílies senceres poden beneficiar-se’n; y així ser més conscients del seu cos i de la capacitat natural de regeneració i adaptació.

Al llarg dels anys, TPS s’ha ensenyant en més de 100 països al voltant del món i s’ha traduït a més de 26 idiomes. A més, ha estat la base pel desenvolupament de múltiples línies de kinesiologia Especialitzada, que han anat profunditzant en diferents àrees.

La línia de TPS prové de diferents tradicions holístiques, del model energètic de la medicina tradicional chinesa, de diferents escoles de comunicació interpersonal i de la quiropràctica.

 

Quins són els objectius bàsics d’aquesta formació?

En els diferents cursos aprendrem diferents tècniques que ens ajudaran a:

  • Augmentar la nostra vitalitat, i així poder gaudir veritablement de la vida.
  • Prendre consciència del nostres objectius i propòsits en tots els nostres nivells (físic, emocional, mental, …).
  • Treure el millor de nosaltres mateixos, optimitzant els nostres recursos per a convertir les nostres metes en èxits. 
  • Millorar la nostra qualitat de vida mitjançant l’equilibració de la nostra postura, emocions, pensaments, comportaments…
  • Descobrir i desenvolupar la nostra capacitat natural de curació. Agafant el poder de la nostra pròpia salut i afegint noves dimensions en el benestar.

  A qui va dirigida aquesta formació?

Aquesta formació està pensada pel públic en general i no hi ha cap requisit previ per a començar-la.

Així que va dirigida a tota persona interessada en gaudir dels beneficis que aporten les seves tècniques. Ja sigui per aplicar-t’ho a tu mateix, en el teu nucli familiar, amb els teus amics, a nivell professional si treballes en l’àmbit de la salut……

Tingues en compte que encara que moltes d’aquestes tècniques te les pots aplicar tu mateix,TPS ens anima a aplicar-ho a d’altres persones ja que el contacte físic és una part important del nostre desenvolupament natural.

 

Quina estructura té?

La formació de Toc per a la Salut són uns cursos molt pràctics, on podràs experimentar i aplicar totes les tècniques apreses. Consta de 4 mòduls amb un mínim de 66 hores de formació. A més també tens la possibilitat de realitzar cursos temàtics que són més curts (entre 6 y 8 hores), en els que es profunditza en un dels  aspectes que treballa Toc per a la Salut.

Tots els cursos inclouen els manuals oficials de TPS i assessorament amb els instructors per a consultes a posteriori (a través de correu electrònic). A més al finalitzar els cursos es facilitarà a l’estudiant Certificat Internacional reconegut per l’IKC (International Kinesiology College).

Totes las persones que realitzin aquesta formació seran donades d’alta gratuïtament com a estudiants, a l’Associació de Toc per a la Salud d’Espanya.

Les persones que hagin fet aquests cursos amb un instructor autoritzat per l’IKC (International Kinesiology College), i el repeteixin, gaudiran d’un 50% de descompte.

Aquesta formació está avalada internacionalment per l'IKC (International Kinesiology College).

IKC

Cursos de Toc Per a la Salut

Toc per a la salut 1

Toc per a la salut 2

Toc per a la salut 3

Toc per a la salut 4

Cursos Monogràfics