Cursos Monogràfics

SEMA-Sistema per al Màxim Rendiment Atlètic

SEMAEn aquest seminari desenvolupat per John Varun Maguire, aprendràs diferents tècniques de kinesiologia que s’han utilitzat amb èxit per atletes, per a millorar la seva actuació esportiva, disminuir el risc de lesions, reduir el temps d’una recuperació…..

Es treballen diversos temes i tècniques per a mantenir el màxim rendiment atlètic: Test muscular de qualitat i ajustos. Hidratació. Suggeriments mentals. Alliberació de l’estrès Emocional. Tècnica de visualització creativa. Nutrició. Rampes. Funció aeròbica. Estiraments musculars. Estratègies de superació……

La duració mínima d’aquest curs es de 8 hores. Inclou manual.

Aquest seminari no presenta cap requisit  previ.

 

 Nutrició Creativa

NutricionAquest taller et mostrarà com reequilibrar l’energia del teu cos a través dels aliments, les emocions i els meridians. Aprendràs varietat de combinacions alimentàries. Rotació d’aliments. Dieta àcid-alcalina. Utilització corporal de l’aigua i hidratació. Suports alimentaris. Estrès alimentari.

La duració mínima d’aquest curs és de 6 hores. Inclou manual.

Aquest seminari no presenta cap requisit  previ.

 

 

  Controlar l'Estrès Fàcilment

EstresAquest seminari et mostrarà diverses tècniques per a poder manejar i alliberar l’estrès. Prendràs consciencia de quina és la teva resposta corporal davant l’estrès. Tècniques per a l’auto alliberació de l’estrès. Tècniques per a l’equilibri emocional i energètic. Com trobar i utilitzar afirmacions específiques. Respiració. Nutrició Implicada.

La duració mínima d’aquest curs és de 6 hores. Inclou llibre.

Aquest seminari no presenta cap requisit  previ.

 

Energia Tibetana i Vitalitat

TibetanaAquest fantàstic seminari t’ofereix quatre sistemes de corrents d’energia utilitzats pels  Lamas tibetans per a augmentar el nivell d’energia i vitalitat. Aquestes poderoses tècniques t’ajudaran a millorar la teva salut i benestar; i a cultivar l’anomenada Eterna Joventut. Coneixeràs varis exercicis físics que augmenten la vitalitat, treballaràs amb tècniques de kinesiologia que aporten la clau mestra per al treball subtil amb l’energia en espiral, l’energia dels vuits, alineació de chakres i vòrtex en rotació, el poder sanador del so….

La duració mínima d’aquest curs és de 6 hores. Inclou llibre.

Aquest seminari no presenta cap requisit  previ.

 

Cursos Toque para la Salud

Toque para la salud 1

Toque para la salud 2

Toque para la salud 3

Toque para la salud 4

Cursos Monograficos