Toc Per a la Salut 2

El principal objectiu d’aquest curs és que la persona integri la teoria dels 5 elements, així com varis conceptes de la medicina tradicional chinesa utilitzats en TPS com són els meridians d’acupuntura, el concepte Ying/Yang, … 5 elementos

Es continua profunditzant en el test muscular i sistemes que influeixen en la seva  resposta com és l’Òrgan Tendinós de Golgi i el Fus Neuro-Muscular. S’aprenen a testar 14 nous muscles addicionals amb les seves associacions de meridians, punts neurolinfàtics, punts neurovasculars i origen/inserció.

També es profunditza en d’altres tècniques ja introduïdes en el primer curs como són la marxa creuada per a l’ integració, LTE, tècniques per a alleujar el dolor amb meridians …

En aquest curs es desenvolupen diferents noves tècniques com els punts d’acupressura per a tonificar, la tècnica del líquid cefaloraquidi, la localització de circuit o l’alimentació associada als muscles. S’aprèn a detectar circuits en hiper-energia amb els punts d’alarma i a equilibrar-los amb punts Neurolimfàtics, punts neurovasculares i massatge de meridians.

S’ensenya a treballar amb objectius i així poder enfocar-nos en la direcció que volem prendre en la nostra vida, al temps que prenem consciencia de quina es la  nostra situació actual davant aquest assumpte.

Amb les noves tècniques d’equilibració com la de la roda de meridians o la dels 5 elements, guanyaràs unes eines que et donaran més rapidesa i fluïdesa en el teu treball.

La duració mínima d’aquest curs és de 16 hores.

Requisits: Toc per a la Salut 1

Cursos de Toc Per a la Salut

Toc per a la salut 1

Toc per a la salut 3

Toc per a la salut 4

Cursos Monogràfics