Toc Per a la Salut 3

L’objectiu del tercer nivell de TPS, és la introducció de conceptes més complexes com és el del patró reactiu muscular.

Es continua profunditzant amb 14 nous muscles addicionals amb les seves  associacions de meridians, punts neurolimfàtics, punts neurovasculars i origen/inserció. També es continua profunditzant tècniques com: la LTE, tècniques per a alleujar el dolor amb tapping, a detectar circuits en hiper-energia amb polsos i a equilibrar-los amb els punts d’acupressura, …

TestEn aquest seminari aprendrem tècniques d’escolta, per a poder ajudar a la persona a donar-se compte no sols del seu cos físic, sinó també com es mostra al món.

S’aprenen noves tècniques com: l’energia lemniscal, a introduir en circuit, alleujament de l’estrès postural, test del mode de caminar, …

En aquest curs aprendrem algunes equilibracions senzilles com la del so o de l’hora actual, i continuarem treballant per a integrar tècniques d’equilibració introduïdes en el segon nivell.

La formació i la pràctica dels dos primers seminaris de Toc per a la Salud, es complementa amb la informació i tècniques oferides en aquest mòdul per a proporcionar  a l’estudiant noves capacitats per a ajudar als altres d’una manera més àgil i professional.

La duració mínima d’aquest curs és de 16 hores.

Requisits: Toc per a la Salut 2

Cursos de Toc Per a la Salut

Toc per a la salut 1

Toc per a la salut 2

Toc per a la salut 4

Cursos Monogràfics