Toc Per a la Salut 4

El principal objectiu del quart nivell de TPS és la consolidació de les diferents tècniques i equilibracions apreses al llarg dels 4 nivells.

Així profunditzarem en tècniques ja introduïdes anteriorment com són els test de nutrició i suplements, LTE, l’anàlisis postural, equilibracions locals per alleujar el dolor, …

S’aprenen noves tècniques com: Muscles Congelats, L’alliberació dels Punts Neurolimfàtics, Debilitat muscular bilateral, Reflexes vertebrals, Punts Lou, emocions associades, …

En aquest curs aprendrem algunes equilibracions senzilles como la dels 5 elements amb nutrició, amb color, la ràpida segons l’hora actual o la dels 5 elements amb emocions. I a integrar tot l’aprés amb equilibracions molt complertes como és el cas de l’equilibració dels 42 muscles.

Hi haurà un temps per a revisar i practicar el material vist en els 4 seminaris i poder integrar tot el material en una estructura de treball per a poder realitzar equilibracions de Toc per a la Salut transformadores.

Per sí mateix el programa de TPS s’ha difós per tot el món realitzant canvis impressionants en la vida de les persones. Una vegada hagis completat aquesta sèrie de seminaris, tu mateix tindràs l’experiència i podràs així ajudar a que d’altres també ho experimentin.

La duració mínima d’aquest curs es de 16 hores.

Requisits: Toc per a la Salut 3

Cursos de Toc Per a la Salut

Toc per a la salut 1

Toc per a la salut 2

Toc per a la salut 3

Cursos Monogràfics