Tallers

Connecta't amb Brain Gym®

Es  tracta d’uns tallers pràctics, en els quals podràs divertir-te mentre descobreixes com treure tot el teu potencial. Aprendràs eines que t’ajudaran a millorar en diferents àrees de la teva vida i que podràs aplicar en el teu dia a dia.

El Brain Gym és un conjunt d’activitats i moviments conscients que afavoreixen l'òptim funcionament del nostre cervell. Aquest mètode es molt útil a qualsevol edat, i ens permet millorar la connexió entre cervell i cos, potenciar les habilitats de coordinació, millorar les capacitats intel·lectuals i alliberar l'estrès emocional.

La sessió dura 2h i es requereix un grup mínim d'assitents.

 

Introducció a la Kinesiologia per a …

Aquest curs està pensat per a totes aquelles persones que abans de realitzar una formació més extensa volen tenir la seva primera experiència amb la kinesiologia, o per aquells col·lectius que volen conèixer diferents possibles aplicacions en el seu sector. En aquest curs coneixeràs els orígens de la kinesiologia i s’introdueix el test muscular, que és l’eina en la que es basa la kinesiologia. Es tracta d’un curs que s’adapta als diferents col·lectius, on es veuen unes tècniques molt senzilles, pràctiques i útils que s’adapten a cada grup. Així aquest curs pot estar enfocat en diferents àrees com:

  • Introducció a la Kinesiologia per a famílies
  • Introducció a la Kinesiologia per a executius
  • Introducció a la Kinesiologia per a professors
  • Introducció a la Kinesiologia per a sanitaris
  • Introducció a la Kinesiologia per a  jugar a futbol
  • Introducció a la Kinesiologia per a l’estudi

La duració mínima d’aquest curs és de 7 hores. Inclou material didàctic.

Aquest seminari no presenta cap requisit previ.